پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس قیمت جهانی طلا امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش نرخ پیاز و سیب‌زمینی
سرخط خبرها

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی: تصویر رسانه های خارجی از افغانستان واقعی نیست

  • کد خبر: ۱۹۳۲۶۹
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی: تصویر رسانه های خارجی از افغانستان واقعی نیست
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: اولویت نظام حاکم بر افغانستان، مسائل اقتصادی است و تصویری که برخی رسانه‌های خارجی از افغانستان ارائه می‌دهند، هرگز با چیزی که در حقیقت وجود دارد مطابق نیست.

شهرآرانیوز، فیروز ابراهیمی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در سفری که اخیرا با هیئت اقتصادی استان به افغانستان داشتیم، دستاورد‌های چشمگیری حاصل شد و تفاهم‌نامه‌های همکاری منعقدشده می‌تواند در بسیاری از حوزه‌های تجاری برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان استان راهگشا باشد.

فیروز ابراهیمی تأکید کرد: روند عقلانیت اقتصادی بر افغانستان حاکم شده و این حقیقت امروز این کشور است. در همین دو سال گذشته، ارزش پول ملی آن‌ها حدود ۳۴ درصد افزایش پیدا کرده، تورم به حدود صفر رسیده و امنیت به طور کامل برقرار شده است. علاوه بر این، ظرفیت‌هایی در افغانستان وجود دارد که هرکس دربرابر آن‌ها بی تفاوت باشد، خودش محروم می‌ماند. یک نمونه، معادن افغانستان است که غنای بسیار زیادی دارد و در میان هشت معدنی که اخیرا به پیمانکاران غیرافغانستانی واگذار شده، دو معدن‎کار ایرانی هستند و فقط همین دو قرارداد در مجموع بیش از ۸ میلیارد دلار ارزش دارد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تأکید کرد که در دولت قبل حاکم بر افغانستان، کشور‌های اروپایی سالانه بالغ بر ۱۰ میلیارد دلار به هیئت حاکمه کمک می‌کردند، اما اکنون که این کمک‌ها به صفر رسیده، نه تنها مسیر پیشرفت متوقف نشده بلکه این روند به‌طور مشهود سرعت گرفته است.

وی ادامه داد: بیش از ۲۴ هزار کیلومتر، میادین نفت و گاز کشف شده است و بنا بر اعلام وزیر نفت و گاز افغانستان، به زودی مناقصه‌های بین المللی برای بهره برداری از این میادین برقرار خواهد شد. با این تفاسیر، این یک حقیقت است که اولویت نظام حاکم بر افغانستان، مسائل اقتصادی است و تصویری که برخی رسانه‌های خارجی از افغانستان ارائه می‌دهند، هرگز با چیزی که در حقیقت وجود دارد مطابق نیست.

وی ادامه داد: با توجه به امنیت حاکم در افغانستان می‌توان از فرصت‌های سرمایه گذاری استفاده کرد. بازار افغانستان برای تجار ایرانی اهمیت ویژه‌ای دارد. پیشنهاد می‌کنیم حقوق و عوارض گمرکی برای سرمایه گذاران ایرانی در افغانستان به صفر برسد. تولیدات مشترک افغانستان و ایران باید فرصت صادرات به کشور‌های ثالث را داشته باشند. همچنین در حوزه استاندارد‌های کالایی باید به مؤلفه مشترکی برسیم.

ابراهیمی با بیان اینکه حل مشکلات پیمان سپاری ارزی برای توسعه روابط تجاری با افغانستان ضروری است، گفت: بالغ بر ۹۰ درصد صادرات استان به صورت ریالی است، از این رو بحث پیمان سپاری ارزی در حال حاضر به یکی از مشکلات صادرات خراسان رضوی تبدیل شده که برای رفع آن باید چاره‌ای اندیشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->